Infantil masculino D

Ciutat de Palma 65 - BSA 58

Afrontàvem aquest partit amb tres baixes, totes per esquinç de peu o turmell, i amb el nostre entrenador complint el seu segon partit de sanció.

Jugàvem contra un equip que a la primera volta i a la nostra pista ens doblà en el marcador per 34-68.

Vàrem començar un poc dormits però ràpidament reaccionarem i anàrem sempre amb un marcador molt ajustatm, amb petites diferències per moments a favor i per moments en contra, però carregant ràpidament de faltes alguns dels nostres jugadors.

Al segon quart seguirem amb seguit amb la mateixa intensitat i ens anàrem al descans 4 punts a favor, amb poques pilotes perdudes. Amb una mica més d'encert podriem haver anat al vestidor amb un avantatge més gran. Així i tot uns dels millors segons quarts de tota la temporada.

BSA 26 - UADIS B 45

Un partit que tenien marcat en el calendari com un dels possibles a guanyar en aquesta segona volta, però que no va poder ser. També era el primer de sanció per el nostre entrenador dels dos que havia de complir

Des d'el primer moment se va veure que el contrari havia vengut amb el partit ben preparat, ja que varen fer una defensa mol forta que no permetia que anotassim ni tal sols tenguessim opcions clares de tir. Prova d'això fou la pobre anotació del primer quart, només 5 punts, 2 de jugada i 3 de tirs lliures.

Al segon quart la cosa no canvià gaire i ens anàrem al vestidor amb un 10-27 en contra.

Llegiu-ne més...

Molinar 58 - BSA 27

Segon partit de la segona volta que començàvem amb l'objectiu de que no ens tanquessin marcador, com havia passat a la primera volta, vist la nostra millora en defensa dels darrers partits.

Ens enfrotàvem a un equip situat en tercera posició amb només dues derrotes contra els dos primers classificats. Un equip que no destaca per el físic dels seus jugadors però si per un joc ràpid i efectiu.

Al primer quart varem començar molt ficats al partit, però ens costava anotar. Prova d'això és que dels 8 punts aconseguits 6 foren de tir lliure. Als darrers minuts el Molinar intesificà el seu ritme i guanyar el quart per 16 a 8, que feia preveure que mos costaria molt que no ens tanquéssim el marcador.

BSA 38 - Hispània 49

Aquest dissabte començàvem la segona volta amb l'objectiu de millorar els resultats que a la primera volta vàrem tenir contra cada rival.

Ens enfrotàvem a un equip que al primer partit de la lliga mos va guanyar de 46 punts i que la primera impressió, una vegada vist el físic d'alguns dels seus jugadors, era que seria un partit dur i que hauriem de lluitar de valent per no quedar fora del partit en pocs minuts.

Al primer quart varem començar molt concentrats, aconseguint un parcial inicial de 5 a 0, forcant la pèrdua de pilotes del rival per 24", i defensant amb molta intensitat. Després de l'obligat temps mort a que es va veure forçat a demanar l'entrenador rival, entrarem en uns 4 minuts molt dolents que va provocar moltes cistelles fàcils dels contraris i acabant amb un 7 a 19 en contra.

BSA C 44 - BSA D 61

Aquest dissabte jugàvem com visitant contra el nostres companys de club, l'infantil 'C', un equip que igual que noltros tenia només 1 victòria,  per lo que se preveia un partit igualat.

Aconseguirem anotar els primers punts del partit i posar-nos amb un 0-3 inicial. A partir d'aquí arribaren 5 minuts de desconcert i accions poc afortunades, sense tancar el rebot i fallant entrades fàcils, que ens dugueren a un 11-5 en contra. Amb una petita reacció i un intercanvi de cistelles acabarem el quart amb un 17-13 a favor del 'C'.

Bàsquet Pla 41 - BSA 52

marcadorDesprés de jugar contra els 3 primers classificats de la lliga de forma consecutiva, de les festes de Nadal, de Sant Antoni i Sant Sebastià, a la fi ens tocava jugar contra un equip que tampoc sap lo que és guanyar.

Al darrer partit conta el líder invicte Sant Josep, i encara que mos varen tancar marcador, ja s'havia notat una millora en l'aspecte defensiu.

Amb aquesta actitud se començava el partit contra un rival, al que superàvem amb velocitat al contratac i al que la nostre intensitat defensiva, que provocar que perdessin la possessió de 24" fins en 3 ocasions, va fer que per primera vegada arribàssim al descans amb el marcador a favor.

Els pares i mares de l'infantil D es vesteixen de curt

paresAprofitant el pont de la Constitució / La Puríssima, els pares i mares varem desafiar als jugadors a un partit per veure si és igual de fàcil jutjar des de la grada o està dins la pista.

Per això dia 5 els pares se varen vestir d'esportistes (encara que alguns no podien amagar la panxa que passetjen) i varen botar a la pista per demostrar als jugadors que alguns encara conserven les qualitats de quan jugaven, i els qui no ho han fet mai lo que han aprés a força de veure entrenaments i partits.

Bunyola 63 - BSA 23

bunyola150Amb un 'poc' de retràs arriba la crònica d'aquest partit.

Qui únicament se fixi en el resultat final però no ves el partit en directe, segurament se farà una idea molt equivocada de lo que va passar a la pista.

Mos enfrentavem a un equip confeccionat per ajudar al grup especial, però que a darrera hora va renunciar per 'passejar-se' a la categoria preferent pensant que els seus jugadors disfrutarien més guanyant tots el partits fàcilment que no tenir que competir amb equips del seu nivell. Una manera de perdre un nins que tenen molt bones condicions per intentar jugar el campionat de Mallorca. Però si ho volen així.

BSA 45 - CIDE 52

cide150Sisè partit de lliga, emocionant i lluitat des de el primer al darrer minut.

Tot el partit se pot resumir en una paraula : SEGUIM.

Si miram l'estadística del parit, veurem que SEGUIM amb aspectes positius i aspectes negatius.

SEGUIM en positiu el joc ràpid i efectiu que feim en alguns moments del partit.

SEGUIM en negatiu no poder mantenir aquest estil de joc a tots els quarts.