Noticias por equipos 2012-2013

Ciutat de Palma 65 - BSA 58

Afrontàvem aquest partit amb tres baixes, totes per esquinç de peu o turmell, i amb el nostre entrenador complint el seu segon partit de sanció.

Jugàvem contra un equip que a la primera volta i a la nostra pista ens doblà en el marcador per 34-68.

Vàrem començar un poc dormits però ràpidament reaccionarem i anàrem sempre amb un marcador molt ajustatm, amb petites diferències per moments a favor i per moments en contra, però carregant ràpidament de faltes alguns dels nostres jugadors.

Al segon quart seguirem amb seguit amb la mateixa intensitat i ens anàrem al descans 4 punts a favor, amb poques pilotes perdudes. Amb una mica més d'encert podriem haver anat al vestidor amb un avantatge més gran. Així i tot uns dels millors segons quarts de tota la temporada.

Al tercer quart, degut a faltes acumulades, concentrades en uns pocs jugadors, haguérem "d'abandonar" un poc la defensa, cosa que provoca que el Ciutat de Palma se possés per davant en el marcador.

Al darrer quart continuà la mateixa tònica, acabant el partit 7 punt a baix en el marcador però amb la satisfacció de un bon partit.

Va esser sens dubte un partit per 'rompre tendències'. La primera que en aquesta segona cada vegada en anotàvem manco punts, aquesta vegada no. La segona que en costava molt anotar, aquesta vegada no ja que aconseguirem una de les majors puntuació de la temporada.

En resum, un partit en que els atacs s'imposaren clarament a les defenses.

Donar les gràcies a na Sandra per haver dirigit l'equip en els dos partit de sanció del nostre entrenador Raúl.

Ànims, nins, si continuam amb aquesta intensitat a altres partits, segur que aconseguirem resultats positius.