Noticias por equipos 2012-2013

BSA C 44 - BSA D 61

Aquest dissabte jugàvem com visitant contra el nostres companys de club, l'infantil 'C', un equip que igual que noltros tenia només 1 victòria,  per lo que se preveia un partit igualat.

Aconseguirem anotar els primers punts del partit i posar-nos amb un 0-3 inicial. A partir d'aquí arribaren 5 minuts de desconcert i accions poc afortunades, sense tancar el rebot i fallant entrades fàcils, que ens dugueren a un 11-5 en contra. Amb una petita reacció i un intercanvi de cistelles acabarem el quart amb un 17-13 a favor del 'C'.

Al segon quart millorarem el rebot tant defensiu com ofensiu, per continuarem fallant cistelles fàcils, inclús en contraatacs de 2 contra 1, però amb una reacció als darrers 3 minuts poguérem anar al descans amb el marcador a favor. (26 – 29). Sense dubte un del millors segons quarts de tota la temporada.

A la sortida dels vestidors se pressiona més en defensa i feim que el contrari perdi algunes possessions de 24", i a més de fer que se carreguessin ràpidament de faltes, lo que provocar que perdessin 2 dels seus millors jugadors, que junt a lo curt de la seva plantilla va fer que quedes molt disminuït el seu potencial, però no deixaren de lluitar en cap moment, i ens guanyaren el quart per un punt.    (38-40)

Començàvem el darrer quart amb tot per decidir, però amb ràpids contraatacs i joc en equip provocar un 0-8 al nostre favor que ens donava un poc de tranquilitat i permetia oferir jugades ben elaborades i vistoses. Així i tot destacar que en els darrers minuts la individualitat del joc va fer perdre un poc de frescor a les jugades i se fallaren molts de llançaments exteriors. Al final 44-61.

Va ser el partit en que més anotació aconseguirem (61) i bastant repartida.

El proper dissabte descansam i s'acaba la primera volta de la lliga. Es moment per part dels entrenadors de fer balanç de com anat, però després de veure la intensitat defensiva dels darrers partits sembla que l'evolució i progrés tant del joc d'equip com de la tècnica dels jugador és satisfactòria.

En aquesta segon volta s'ha de procurar que contra aquells equips que quasi varem poder guanyar, ara si que pugui ser, i que contra aquells que varem perdre de molta diferència, els hi posem les coses més difícils.