Noticias por equipos 2012-2013

Espanyol 62 - BSA 58

Cinquè partit de lliga i en aquesta ocasió quasi ho varem aconseguir .

Per començar destacar que per primera vegada tinguérem tot l'equip complet, els 14 jugadors, ja que els qui no estaven convocats per raons de malaltia durant la setmana també volgueren estar amb el seus companys.

A primera vista ja és veia un equip contrari físicament molt semblant al nostre, lo que feia preveure que podrien disputar un partit amb opcions de guanyar o el manco tenir un marcador ajustat.

Comença el partit i com a molts dels anterior aconseguim anotar primer, però amb la diferència de que no ens empataren ràpidament, si no que ens posàrem amb un 0-12 al minut 4 i no deixarem que el rival aconseguís anotar fins als minut 5. A partir d'aquí intercanvi de cistelles i acabam el primer quart amb un increïble 11-21.

Era la primera vegada en tota la lliga que guanyàvem un període, i havíem fet més punts que a altres partits en 3 quarts.

PERÒ com a partits anteriors al 2º quart sortim dormits i despistats lo que fa que les pèrdues de pilota siguin innumerables, sense poder en moltes ocasions ni tan sols treure de fons o de banda correctament. El parcial de 19 a 7 en contra, dels quals 3 són de tir lliure. Així i tot al descans 30 a 28, el marcador més ajustat que mai havíem tengut mai a la mitja part.

El tercer parcial novament entram dins el partit amb una defensa més pressionant i ràpids contraatacs que acabat amb un parcial de 20 a 18 a favor de l'Espanyol.

I comença el darrer quart amb 50 – 46 en contra, amb els dos equips més preocupats de defensar que d'atacar, lo que fa que al minut 3 s'aconsegueixen els primers punts (0-2) i al 4:30 el parcial era 2-2. Fins al final un partit molt igualat amb encerts i errades per les dues parts i un parcial de quart de 12 a 12.

Ens hem de quedar amb la part positiva de que amb esforç poder arribar a guanyar partits i fer que els jugadors cada vegada agafin més confiança i si no perdem tantes pilotes arribaran millors resultats.

Destacar que també per primera vegada se va sentir a l'afició animar a l'equip, ja que fins ara no ho havia fet molt.

Ens hem de preparar per els pròxims partits, ja que ens tocar jugar contra els tres primer classificats i de segur ens tocarà lluitar al 150% per que no quedar 'fora del partit' en pocs minuts.

Dissabte dia 1 de desembre , a la nostre pista contra el CIDE.