Empresas

Banca March 94 - BSA 100

bmarch150Una nit calorosa per un partit acalorat, la que ahir ens esperava al pavelló Germans Escales.

Partit igualat, molt igualat, la diferència màxima del partit entre ambdós equips fou de set punts.

El partit començava bé, jugàvem bé i anotàvem amb facilitat (6-10), però a partir d'aquí unes quantes badades defensives posaven als contraris dins el partit, 17-20.

Al segon quart la igualtat va ser manifesta, nosaltres jugàvem millor però la defensa rival va començar a fer de les seves. Es van fer forts i ens van complicar l'existència. Els seu objectiu: treure'ns del partit.

Llegiu-ne més...

Camper 51 - BSA 74

Partit guanyat amb solvència al Palau d'esports d'Inca front l'equip local, Camper.

El partit ha començat amb un equip local molt encertat, i que ens ha contagiat del seu joc anàrquic i lent. Durant tot el quart hem anat alternant cistelles i igualtats al marcador. El marcador a la fi 12-13.

El segon quart ha tingut tres fases molt diferents, els primers minuts seguiren amb la tònica del període anterior, cistella d'un i altre equip 18-21, a partir d'aquí es feia visible una manca d'actitud defensiva dels nostres i l'equip local farà un parcial de 10 a 0. Aleshores vam demanar un temps mort que va capgirar el partit, teníem dos minuts per arreglar la desfeta. Vam canviar la defensa, ens vam fer més agressius, vam recuperar pilotes i vàrem començar a córrer, 1-11 ,ara al nostre favor i ens anam al descans tres punts a dalt.

BSA 78 - Lloseta 58

La d'avui serà una crònica breu. Com breu va ser el període de temps que el Lloseta, primer classificat de la nostra lliga (14 pg 5 pp) va anar per davant al marcador 0-2. A partir d'aquí domini absolut i aclaparador dels nostres durant el primer quart 24-12. Era un somni, un del partits més esperats i temuts i el resolíem de manera brillant (24-12).

Sortim al segon quart tement la reacció de l'equip llosetí però res, provoquen moltes faltes, no passen d'aquí. Un parcial semblant al del primer quart (22-11) i ens anam al descans 46-33.

Intermon Oxfam 71 - BSA 85

Disputat partit el jugant aquest dimarts a La Vileta, un rival de mal record pel nostre equip i que ens va guanyar a la primera volta (65-70).

El partit va començar amb clara superioritat visitant però poc a poc l'equip local va anar remuntant fins ajustar el partit amb un triple a les acaballes del primer quart (21-22).

La represa continua amb la mateixa tònica, superioritat dels nostres fonamentada amb el poder del rebot defensiu que possibilità múltiples contraatacs que acabaven en cistella o personal d'Intermon Oxfam, el marcador al descans (36-45).

BSA 72 - Easycut Schwarzkoff 68

Partit molt igualat el jugat a la UIB, és la tònica general de la temporada, una temporada marcada per la igualtat entre els equips.

El partit anà de menys a més, el joc dels nostres era bo però no anotàvem. Durant la primera part, no ens entrava res i sols l'encert de en els tirs lliures ens mantingué en el partit, a tot això els contraris ho anotaven tot. El primer quart acabà 10-14.

La continuació fou un calc, i concedírem sis punts més d'avantatge als contraris 11-17 i ens anàrem al descans 21-31.

Perruqueria Lluís 56 - BSA 64

El passat dilluns vam començar la segona volta del campionat. El rival Perruqueria Lluís, el primer classificat del grup amb dos partits perduts.

Els antecedents, no hem guanyat mai aquest equip, en les tres ocasions en què ens havíem enfrontat ens havien guanyat sempre al darrer minut.

El darrer cop amb un triple al darrer segon que ens llevà la victòria a la primera volta.

Ens tornà a afectar el virus dels exàmens de febrer i vam ser pocs per disputar el partit.

Immobiliària Cala Santanyí 59 - BSA 63

Segona victòria consecutiva. I com no podia ser d'altra manera amb sofriment. La clau, la millora en la forma física del grup, la qual ens va permetre guanyar un partit que quasi donàvem per perdut abans de començar.

Les obligacions d'alguns dels integrants va fer que només disposàssim de sis jugadors per fer front al partit, tot i així sortírem a jugar amb totes les ganes i sense cap pressió pel resultat. Era complicat guanyar, érem conscients que difícilment arribaríem a la fi del partit en bones condicions físiques, i que les personals que ens poguéssim xiular determinarien les nostres possibilitats de victòria .

BSA 89 - Banca March 83

Pel bon camí. Bon partit el jugat pel nostres jugadors aquest dimecres a la UIB. Seguim millorant. Des de fa unes setmanes l'equip venia creixent però la victòria se'ns venia resistint, per una raó o l'altre no acabàvem de trobar el triomf.

Una nit freda per un partit emocionant on les defenses no pogueren amb els atacants.

El primer quart ens oferí l'ensurt del partit, vam començar jugant bé però la manca d'encert anotador, les pèrdues de pilota i una efectivitat espectacular del Banca March va fer que acabàssim aquest període 16 -- 25. El mateix que ens havia succeït aquests darrers partits, jugam bé i perdem.

Gràfiques Santa Ponça 69 - BSA 76

Amb l'any nou ha arribat una victòria del nostre equip, aquest cop front un rival que estava per damunt de nosaltres en la classificació.

Un partit estrany el jugat ahir nit a la UIB, per una banda semblava que jugàvem com a locals però érem els visitants, de fet els nostres rivals juguen a la pista Central del pavelló, mentre que nosaltres sempre ho fem en una de les pistes laterals i creis-me que no és el mateix. En aquesta pista normalment hem jugat sempre malament.