Mini masculino C

BSA 70 - S.Josep B 64 / BSA 86 - J.Capó 90

jcapo215007/06/11 - Final de temporada pel Mini C amb dos partits molt complicats i en els que ens jugàvem la segona posició final. L'ajustat dels dos marcadors indica ben a les clares l'emocionant d'ambdós partits, havent de remuntar uns resultats adversos en el descans, la qual cosa dóna mostra de l'esperit de lluita d'aquest equip.

El partit de dijous contra Sant Josep, l'equip que millor defensa de la lliga, es va decidir en el darrer quart amb un parcial favorable de 15 a 6 després d'un partit molt dur on l'equip va sebre sobreposar-se a la defensa rival anotant 70 punts i deixant al rival amb només 25 en la segona part.

Bàsquet Manacor B 57 - BSA 54

manacor315010/05/11 - Dissabte el mini C va disputar sense dubte un dels millors partits de la temporada. Que es perdés no té cap significat més enllà del marcador. Les sensacions després del partit varen ser inclús millor que si s'hagués guanyat.

Tots els jugadors que varen jugar es varen deixar la pell i varen lluitar de tu a tu davant un rival que ens treia molts de centímetres i molts de quilos. Si a casa nostra, tot i haver-los guanyat, moltes d'estones ens vàrem arronsar, el dissabte tots, fins i tot en Pau, el més jovenet, ho varen donar tot sense tornar a rere en cap moment.

BSA 68 - CIDE B 91

cide215019/04/11 - Després del bon partit realitzat a la seva pista a la primera volta i vista la bona evolució de l'equip durant la temporada, hi havia el passat dissabte la il·lusió de poder fer front a l'únic equip que encara no coneix la derrota a la lliga.

Però el CIDE no es va deixar sorprendre i amb un joc molt seriós i aprofitant la seva superioritat física, va anar imposant-se en els primers parcials el que va fer que s'arribàs al descans amb 20 punts d'avantatge pels col·legials (25-45).

A la segona part l'equip va sortir per totes i amb un parcial de 7-0 va demostrar que no es donava per vençut, però la superioritat visitant en el rebot, que els feia tenir moltes més opcions de tir, va fer que poc a poc el partit es tornàs igualar.

Bàsquet Mallorca B 44 - BSA 50

bincab215004/04/11 - Partit avançat el disputat el dissabte passat pel nostre mini C a Inca. Fou un partit amb molts d'alts i baixos en que el millor va ser que l'equip va sebre reaccionar a les circumstàncies adverses del partit en forma d'un arbitratge que va permetre massa els contactes, això si, per les dues bandes per igual.

L'equip segueix millorant cada partit la seva defensa. Cada cop es té més clar on ens hem de col·locar segons la pilota, però encara ens queda millorar molt la defensa de l'1x1. Un equip que a casa ens va fer quasi 80 punts només ens en va fer 44.

Llegiu-ne més...

Sant Josep B 57 - BSA 64

sjosepb15029/03/11 - Victòria del Mini C a la difícil pista del Sant Josep, un equip que només havia perdut fins ara un sol partit, igual que nosaltres, contra el CIDE. A la dificultat del rival, l'equip amb millor defensa del grup, es sumava el fet de jugar a la pista exterior sobre un trespol bastant perillós.

L'equip, confirmant la progressió de les darreres setmanes, va tornar a fer un gran partit remuntant en els darrers quarts un marcador que fins aleshores havia estat advers. Els 4 primers períodes varen ser força igualats, amb 5 punts d'avantatge pels locals, però un parcial de 14 a 26 en els dos darrers ens va donar la victòria.

BSA C 92 - BSA B 60

bsab15015/03/11 - Partidàs i festa !!!!. Aquest dissabte hem gaudit d'un partit entre els dos minis preferents del nostre club, dic gaudit perquè tots acabàrem amb la sensació d'haver guanyat: el mini de l'Arenal perquè fou just guanyador de l'encontre, el mini de Palma perquè després d'alguns encontres amb joc poc intens vàrem aconseguir recuperar la bona línia , el Club per veure com defensen la camiseta del BAHIA SAN AGUSTIN els seus jugadors més joves i els pares perquè, en un clima de germanor, varen empènyer i donar suport amb els seus constants ànims a tots els al.lots.

No, no hagué perdedor però si molts guanyadors, no hi ha cap dubte que aquesta és l'impressió que tots ens quedarem al final. Enhorabona a tots, fou una passada i una autèntica FESTAAAAAAÀ!!!!!!!!!!!.

BSA 59 - Bàsquet Manacor B 44

manacor215021/02/11 - El mini C es va trobar el passat dissabte amb el rival amb més presència física dels que hem jugat fins ara. L'alçada mitjana i el pes dels jugadors de Manacor era considerable i així i tot es va jugar un bon partit en línies generals tot i les dificultats.

Una vegada més l'equip feia un bon primer quart que ens donava confiança. Un dels objectius del partit, millorar en defensa, s'estava aconseguint en la primera part i el rival només ens feia 21 punts, al mateix temps que les ràpides transicions ens permetien anotar amb facilitat arribant als 38 punts.

Joan Capó B 75 - BSA 91

jcapo15014/02/11 - Nova victòria del mini C, i ja en van 6 en 8 partits, novament marcada per un marcador elevat. Es repetia l'enfrontament contra el Joan Capó B després de la derrota per 14 punts en el primer partit de lliga.

Aquesta vegada el resultat va ser diferent i la victòria va ser pel nostre equip de forma més o menys clara, tot i que cal dir que als felanitxers els faltava el seu jugador més alt.

Amb 10 jugadors en acta, cosa estranya ja que sempre som 12, els minuts es varen repartir ben equitativament. Tres períodes per a cada jugador.

CIDE B 69 - BSA 59

cide15006/02/11 - El mini C va realitzar ahir el que sense dubte ha estat el millor partit de la temporada. El rival, el CIDE, havia guanyat tots els partits i a gairebé tots ells havia tancat el marcador al seu rival.

Després del mal partit contra el Bàsquet Mallorca B, els jugadors varen demostrar que ho podien fer molt millor fent una exhibició d'amor propi i lluita constant davant un rival molt superior, sobre tot, físicament.

El magnífic primer quart, 9 a 16, va servir per deixar de banda la 'por' que existia al rival i donar confiança a l'equip. En els altres parcials, els locals poc a poc varen anar imposant la seva lògica superioritat però sense aconseguir un avantatge definitiu com estaven acostumats, prova d'això els temps morts que va haver de demanar el seu tècnic.