Puntos en contra 28146 54.02
 Diferencia puntos 4880 9.37

Noticias por equipos 2013-2014

Ciutat de Palma 49 - BSA 82

cpalma2150L'anàlisi, l'autoexigència, les millores... són més fàcils i menys agres pels nins des de la victòria que des de la derrota.

Tercer cop a la temporada que aconseguim tres victòries seguides. La setmana passada es va guanyar al Toni Servera, contra Sa Indioteria, (63-41) en un dels pocs partits on vam guanyar tots els parcials als 4 quarts. Tot i la victòria, vam pagar la poca contundència en les accions clares de joc, i entrar en la dinàmica del joc "que no proposava" l'equip rival. La mateixa errada que es va fer per instants aquest passat cap de setmana.

Tot són estils i tots són maneres de jugar: conéixer els tipus de jugadors, la tasca dels entrenadors és trobar l'equilibri dels seus principis i d'allò que poden donar millor rendiment col•lectiu. Nosaltres seguirem amb el camí marcat, aquell que ens duu a fer un parcial de 6-31 al tercer quart del partit d'aquest dissabte; quant tots intentem seguir el mateix camí, gaudirem de jugar tant en atac com en defensa.

De vegades, els entrenadors pecam de resultadistes, forçant unes situacions que poden dur a tancar acta i a donar minuts a uns jugadors i no a altres... però s'ha de mirar més enllà del partit a partit i així doncs, varem variar algunes situacions tàctiques que es van confondre amb baixada de tensió de joc. Aquí està la nostra tasca!!!!

PD: Com a lliçó pels jugadors... de res serveix fer "comptes" abans de jugar un partit. Al contrari, és la pitjor manera d'enfrontar-lo. Pensar aquest va tancar acta a aquest altre equip que nosaltres varem guanyar. És el principi de la derrota, de la decepció. En canvi; si intentam mantenir intensitat, concentració i tensió des de l'escalfament al darrer minut de partit... possiblement més prest o més tard es convertiran les decepcions en somriures, i que millor que jugar amb un somriure!

Nota molt positiva, tots els nostres jugadors van encistellar com a mínim 4 punts, sentint-nos així importants en el joc de l'equip. Les negatives les treballarem als entrenaments, XD!!!!!

Parcials: 13-22, 17-13, 6-31, 13-16.