Noticias por equipos 2012-2013

BSA 48 - Ciutat de Palma 51

És difícil començar a escriure una crònica quan s'ha perdut un partit a setze segons del xiulet final. Però m'ha tocat i així ho faré.

Tot i la igualtat final, ha estat un partit jugat a ratxes. El primer quart ha començat igualat fins que hem aconseguit posar-nos 9-4, a partir d'aquí els contraris s'han imposat fins a la fi del període (9-13). El quart s'ha caracteritzat per l'encert anotador del Ciutat de Palma, tot i que nosaltres no jugàvem malament.

La represa ha començat amb un parcial de 6-0 que ens ha ficat al partit. L'equip visitant es plantà en zona. Aguantaren uns minuts, hem atacat bé aquest sistema defensiu i ens hem anat al descans (23-17).

Quan tot semblava anar per bon camí ens arriba el moment baix de l'encontre, passarem de guanyar de 6 a perdre de 7 a la fi del quart. La manca d'encert en atac ha estat total.

Amb aquesta mala sensació hem arribat al moment definitiu del partit. Un bon inici fa que a manca de 4:38 ens situem a 39-40, a partir d'aquí vénen instants de faltes, d'imprecisions. De nervis. Ens posam 45-44 a manca de 1:39, i succeeix la jugada desgraciada del partit. Tenim la pilota, la perdem ens anoten i a més fem falta es posen per davant, a manca de 40". Tot i així encara tindrem la darrera avantatge 48-47 a manca de 36". Nosaltres fallam l'atac ells no, i en el següent intent, també fallam i hem de fer personal. Anoten els dos darrers tirs que sentencien el partit.

Se'ns queda cara de pomes agres, potser hem perdut un partit que no hem sabut guanyar.

Cal quedar-se amb el millor del partit, la moral amb que hem remuntat el marcador cada cop que el Ciutat de Palma se n'ha anat en el marcador.