Noticias por equipos 2012-2013

Sant Josep 99 - RTE.LAS 3 PALAS 32

sjosep150Tercer partit de la lliga on jugàvem contra un dels grans favorits de la categoria.

Primer cuart: els primers 4 minuts varen ser bastant bons ja que anàvem per davant en el marcador, però després de una serie de males defenses feren que el rival fugís en el marcador.

(18-9).

Segon cuart: Intentàrem remuntar un poc el marcador pero no fou posible ja que ens robaren balons, cosa que dona més opcions al rival. Destacar que entre el primer i el segon cuart ja havien jugat tots els jugadors. (29-11).

Tercer cuart: en aquest quart camviàrem l'atac i la defensa pero el rival era superior i no va servir. (24-7)

Quart cuart: aquest cuart vàrem aprofitar per provar coses noves en atac, no funcionaren prou bé. (28-5).

Resultat final: 99-32

La próxima jornada descansam i la següent jugam contra el CTEIB a casa.