Noticias por equipos 2012-2013

Ciutat de Palma 47 - RTE.LAS 3 PALAS 70

Aquest dissabte jugàvem el primer partit de la temporada i la veritat és que ho férem amb moltes ganes.

Primer quart: el quart començà bé, favorable per nosaltres però a meitat del quart uns quants errors defensius feren que el rival es poses per davant al marcador.

Segon quart: canviarem la defensa d'individual a zona fent aixi que que els costàs un poc més anotar però nosaltres tenguérem uns minuts en atac que no ens surtien les coses pero tot i així aconseguírem empatar a 33 al descans.

Tercer quart: provàrem de canviar la defensa a press cosa que ens va anar molt bé i també camviàrem el atac. Dos punts claus que ens feren agafar avantatge en el tercer cuart (36-44)

Quart quart: seguirem igual en atac i en defensa ja que ens anava molt bé.

Parcials:(17-16)(16-17)(3-11)(11-26)