Noticias por equipos 2011-2012

At. Escolar 60 – BSA 66

Primer partit de s’any i de sa segona fase, i primera victòria. Victòria molt treballada, molt dificultosa, debut a sa duresa des rival (ses nostres jugadores vos ho poden confirmar) i sa permissivitat de s’arbitre. Basta veure sa diferència de faltes pitades en contra nostra, 30 faltes, per només 17 des contrari. Vos puc assegurar que en feren més, moltes més. Es nostro joc es va veure limitat en part per ses faltes que mos pitaren; com a mostra ses quatre faltes de na Tania als tres minuts del segon quart, quan té un promig de 2,6 faltes per partit, o ses tres de na Laura i na Maria al segon quart.

Tot es partit anàrem per davant, aguantant es “joc” des rival i es mal arbitratge (dolent tan per noltros com per es contrari ja que ses errades eren continues i cap es dos equips), fins arribar a tenir una diferència de 15 punts a favor.

Però el tercer quart, es pitjor que jugarem, varem perdre es papers, i obtenguerem un parcial de 14-0 en contra que deixava a l’At.Escolar a un puntet, que gràcies a dues cistelles de na Maria i n’Isa feien que sa diferència fos de cinc punts.

Es minuts passaven i es darrer quart amb na Tania, na Laura i n’Oly amb cinc faltes i na Maria amb quatre mos feien pensar en lo pitjor. Però es darrers dos minuts tenguerem s’encert que no haviem tengut durant tot es partit, i amb només dos punts a favor, varem aconseguir un parcial de 2 a 6, deixant un resultat final de 60 a 66.

Esperem que es propers partits siguin més bàsquet i menys ...........