Noticias temporada 2009-2010

Sant Lluís 73 - CAN TORRAT 54

09/03/10 - Dolorosa derrota contra el Sant Lluís, rival directe per aconseguir la 5ª posició. No sols varem tornar amb la derrota ja que també es va perdre el bàsquetaverage, cosa que fa que a partir d'ara no depenguem de nosaltres per aconseguir el nombrat objectiu.

Ja desde el primer moment es pogué veure que no estavem en el partit, deixant que l'equip rival anotàs amb massa facilitat.

Al finalitzar el tercer quart ja perdíem de 22 punts, però un parcial a favor de 2 a 17 ens permetia tornar entrar en el partit a falta de 5 minuts del final. Però allà s'acabà la reacció, acabant l'encontre amb un desavantatge final de 19 punts.

Ara hem de pensar en el diumenge que ve, ens visita B.C Eivissa. S'ha de treure una victòria si volem continuar somiant amb la 5ª posició.