Noticias por equipos 2010-2011

BSA 68 - CIDE B 91

cide215019/04/11 - Després del bon partit realitzat a la seva pista a la primera volta i vista la bona evolució de l'equip durant la temporada, hi havia el passat dissabte la il·lusió de poder fer front a l'únic equip que encara no coneix la derrota a la lliga.

Però el CIDE no es va deixar sorprendre i amb un joc molt seriós i aprofitant la seva superioritat física, va anar imposant-se en els primers parcials el que va fer que s'arribàs al descans amb 20 punts d'avantatge pels col·legials (25-45).

A la segona part l'equip va sortir per totes i amb un parcial de 7-0 va demostrar que no es donava per vençut, però la superioritat visitant en el rebot, que els feia tenir moltes més opcions de tir, va fer que poc a poc el partit es tornàs igualar.

Així i tot els nostres varen tenir molts de minuts de bon joc, jugant en equip i plantant cara al rival el que va fer que la segona part només es perdés per 3 punts (43-46).

Un partit del que només es poden extreure conclusions positives tant pel que fa als bons minuts jugats com en el molt que ens falta per créixer com a jugadors encara, i no parl de centímetres.