Noticias temporada 2009-2010

BSA 72 - Marratxí 52

pla15006/03/10 - El d'avui ha estat, tal vegada, el millor partit de l'equip en la present temporada. Ens visitava un rival dels més forts de la categoria, el Marratxí, que en la primera volta ens havia guanyat per 11 punts. Els jugadors n'han estat conscients i des del primer minut han estat concentrats en el partit, jugant en equip i sense donar cap pilota per perduda. Si els darrers partits l'equip no havia demostrat cap progressió sobre la pista, avui ha estat el contrari i s'han fet moltes coses que s'estan aprenent als entrenaments.

La sortida ha estat fulgurant i en el primer quart s'ha passat per damunt del rival amb un 19 a 1 que deixava el partit molt ben encaminat. En la resta de quarts el Marratxí ha reaccionat però els nostres jugadors no han perdut la cara al partit i sempre han dominat clarament el marcador arribant, en el darrer quart, a un màxim avantatge de 26 punts.

Parcials: 19-1, 7-6, 11-8, 10-17, 8-10, 17-10